BelgiëSmart Vending in Detailhandel

Er is een nieuwe trend in verkoopautomaten voor het leveren van ondergoed, sokken of andere kleine producten. Dit is een leuke manier om de verkoop van kleine, alledaagse artikelen te benadrukken. Deze verkoopautomaten kunnen in de winkel worden geplaatst, of gewoon buiten voor 24/7 service. In commerciële omgevingen is het van essentieel belang dat hardware kan worden bediend door verschillende doelgroepen, dat het manipulatie bestendig en 24/7 beschikbaar is. Bij een installatie buiten kan temperatuur een probleem zijn voor niet-commerciële hardware.

Productserie

Smart Vending in Gaming/Entertainment

Smart Vending is er voor klanten voor bestellen en direct uitprinten van een ticket voor het theater, of om een drankje te pakken voordat de voorstelling begint. Een ander voorbeeld is in het casino waar mensen chips kunnen bestellen en ophalen bij de vending automaat. Gebruik ons alles-in-één-touchscreen voor het creëren van de interactie met de klant, waar de DES serie de bestellingen zal oppakken en de machine zal aansturen om te bedienen.

Productserie

Smart Vending in QSR (fast food restaurants)

Wij kennen allemaal de trek in een snelle snack wanneer we langs de snackbar lopen. Met smart vending kan een fastfood restaurant sneller zijn dan ooit. Betaal gewoon bij de terminal en neem vooraf je geregelde bestelling mee. De hardware die oplossingen als deze ondersteunt, wordt in zware omgevingen geplaatst. QSR-omgevingen zijn vaak vettig en heet. Maar geen zorgen: AOPEN hardware gaat hier eenvoudig mee om.

Productserie

Smart Vending voor Logistieke omgevingen

Online winkelen is populair. Het afleveren van een pakket gaat echter moeilijker, aangezien veel mensen voltijd werken. Met smart oplossingen in de logistiek wordt dit probleem direct opgelost. Plaats een bestelling online, selecteer een verkooppunt in de buurt van je huis (of werk) en ontvang een ophaalcode. AOPEN hardware past hier goed omdat deze kluisjes meestal buiten zijn geplaatst en 24/7 moeten kunnen werken. De hardware werkt in een breed temperatuurbereik, biedt een manipulatie bestendig ontwerp en 24/7 stabiliteit.

Productserie

Smart Vending voor Transport

In transport gebieden, zoals treinstations en luchthavens, zijn er 24/7 mensen aanwezig. Met smart vending is het dan mogelijk om ze 24/7 van dienst te zijn. Denk aan eenvoudige verkoopautomaten voor drankjes en snacks, of meer gecompliceerde automaten met geschenken, bloemen of kleding. Voor verkopen is de juiste hardware nodig. Het scherm moet een alles-in-één-touch screen zijn. De DES serie kan de feitelijke machine aansturen.

Productserie