BelgiëSurveillance en Vrije tijd

In winkelcentra kan surveillance worden gebruikt voor het volgen van beweging om te kijken waar de meeste mensen naartoe gaan. Zorg ervoor dat de bewaker het gehele winkelcentrum kan overzien dankzij een slim bewakingssysteem. Of voor sportscholen die 24/7 open zijn is surveillance onvermijdelijk. Combineer camera’s met Digital Engines om het statistisch rekenwerk te doen of om te dienen als NVR, en maak de oplossing compleet met een eTILE of Chromebase en een Engine Core voor consolidatie.

Succesverhalen

Surveillance in Detailhandel

Het is mogelijk om klanten in de winkel te volgen met bewakingscamera's. Het is belangrijk om de winkel, de goederen en het personeel te allen tijde veilig te houden. Een grote winkel runnen kan dit uiterst moeilijk zijn, maar surveillance biedt uitkomst. Voor surveillance oplossingen is robuuste hardware voor 24/7 gebruik nodig. Vooral wanneer het gaat om bewaking kan hardware je niet in de steek laten. De hoogwaardige AOPEN players sturen de complete oplossing voor surveillance aan.

Succesverhalen

Surveillance in Gaming/Entertainment

In casino’s is het belangrijk om personeel te kunnen volgen. Hetzelfde geldt voor valsspelende klanten of andere mensen die worden verleid door alle prijzen die in de aanbieding zijn. Al deze bedreigingen kunnen worden gevolgd met een bewakingssysteem. Bij het starten van je surveillance oplossing met AOPEN, bepalen wij het ideale aantal vereiste camera’s. Afhankelijk daarvan hebben wij verschillende computerapparaten die veilige, betrouwbare en robuuste oplossingen bieden voor uw bewaking.

Succesverhalen

Surveillance in Onderwijs

Een schoolomgeving moet veilig zijn voor kinderen, leraren en voor ouders. Beveilig de school door het installeren van een bewakingssysteem. Kies er een met geautomatiseerde meldingen in geval van nood, of eentje waar je de keuzes kunt inzien die mensen hebben gemaakt en die hebben geleid tot argumenten of zelfs gevechten. Combineer het gehele AOPEN hardwareplatform voor het creëren van een complete oplossing. Samen met gecertificeerde partners begeleiden we je door het gehele proces.

Succesverhalen

Surveillance voor Financiële instellingen/Bankwezen

Met een goed werkend bewakings- en analysesysteem kun je je klanten en personeel controleren. Een surveillance oplossing kan tevens worden gebruikt voor pinautomaten, waarbij veiligheidsbedreigingen geïdentificeerd kunnen worden met een ingebouwde camera. Hardware die wordt gebruikt in surveillance oplossingen, moet veilig en betrouwbaar zijn en moet 24/7 werken. Onze hardware is getest met een geautomatiseerde penetratietest, die bedreigingen kan detecteren. Met de certificering van de juiste software garanderen wij bovendien dat het naadloos past.

Succesverhalen

Surveillance voor Horeca

Activiteit van gasten kan worden gecontroleerd in het gehele hotel en/of restaurant voor de preventie van diefstal of vandalisme. Een andere manier waarop bewaking nuttig is in hotels is een 24-uurs receptie waarbij de receptionist een melding krijgt van beweging bij de voordeur. In de horeca moet hardware 24/7 werken omdat, zoals elke hotelhouder weet, gasten nooit slapen. Het volgen van verschillende omgevingen vanuit één centrale ruimte is nog nooit zo eenvoudig geweest met een complete AOPEN-oplossing.

Succesverhalen

Surveillance voor Overheid

Een veilige omgeving is een must voor overheidsgebouwen. Stel een bewakingssysteem in dat helpt bij het volgen en registreren van openbare ruimtes. Plaats confrontatie schermen bij de ingang zodat gasten weten dat ze gevolgd worden. Vooral in het geval van overheden kan het selectieproces van hardware lang duren. Dit betekent dat de juiste partner moet worden gevonden voor alle vereiste hardware. Combineer AOPEN hardware met de juiste certificatie voor bewakingssoftware om te zorgen voor een betrouwbare oplossing.

Succesverhalen