BelgiëPOS in Detailhandel

Elke winkel heeft een kassa waar klanten betalen. Voor het promoten van producten of kortingen kunt u een extra scherm installeren dat is gericht naar de klant. Het scherm kan aan klanten producten aanbevelen bij de aanschaf die ze doen, of informeren over kortingen en speciale aanbiedingen. In POS is een belangrijke overweging de hoeveelheid connectiviteit met de hardware. Als men kijkt naar de alles-in-één-touch schermen van AOPEN, is er voor elke situatie eentje met de beste connectiviteit.

Succesverhalen

POS in Gezondheidszorg

In landen waar dokters en ziekenhuis bezoeken niet altijd worden gedekt door de verzekering, moet na elke afspraak een betaling worden gedaan. Sluit een alles-in-één-touchscreen aan op de verkozen randapparatuur met bijpassende software. Werk met een dubbel scherm zodat klanten kunnen zien waar ze voor betalen, of installeer POS als zelfbediening. In ziekenhuizen moet hardware worden getest en gecertificeerd. AOPEN hardware is reeds gecertificeerd, of kan worden gecertificeerd met de juiste certificaten.

Succesverhalen

POS in QSR

Bij het bestellen bij een interactieve kiosk is er tevens de optie om betalingen toe te voegen. Op deze manier is de klant in een paar eenvoudige stappen klaar en hoeft u zich geen zorgen te maken over kasverschillen. Of kies voor het gebruik van onze hardware met een POS-systeem dat kan worden gebruikt door werknemers. De AOPEN hardware is de perfecte oplossing voor deze situatie. Met uiterst complete connectiviteit, verschillende apparaten en panelen van IP65-kwaliteit, kunnen onze alles-in-één-touchscreens moeilijke situaties als deze aan.

Succesverhalen

POS voor Horeca

In de horeca weten we dat er meerdere situaties zijn waarin kassasystemen benodigd zijn. In hotels kun je ook een reserveringssysteem combineren met een betalingssysteem. Sluit onze alles-in-één-touch schermen aan voor een complete oplossing met een slank ontwerp. Met onze slanke alles-in-één-touchscreens biedt AOPEN het beste van twee werelden. Waar de computer zo sterk kan zijn als nodig, is de buitenkant van het apparaat zuiver, slank en eenvoudig te integreren.

Succesverhalen

POS voor Transport

Aangezien busstations, treinstations en luchthavens 24/7 productief zijn, is personeel niet altijd beschikbaar. Met een interactief verkooppunt kunt u bezoekers nog steeds bedienen. Bij het bestellen van tickets voor transport is een betalingssysteem nodig. En dat is precies wat AOPEN hardware kan bieden. Als men kijkt naar de alles-in-één-touch schermen van AOPEN: de eTILE, eTILE-X en Chromebase, is er voor elke situatie eentje met de beste connectiviteit. U wilt een kassalade, een pinautomaat en een tweede scherm? AOPEN zorgt ervoor!

Succesverhalen