BelgiëSmart Kiosk in Detailhandel

In de detailhandel zijn interactieve kiosken erg populair. Denk aan het rondkijken in Home Depot en nadat u hebt besloten wat u wilt, kunt u de bestelling plaatsen in de kiosk. Services van klikken en ophalen zijn beschikbaar in een groot aantal verschillende winkels, of buiten een winkel voor 24/7 gebruik. In commerciële omgevingen is het van essentieel belang dat hardware kan worden bediend door verschillende doelgroepen, dat het manipulatie bestendig en 24/7 beschikbaar is. Al deze functies worden aangeboden door AOPEN.

Succesverhalen

Smart Kiosk in Gaming/Entertainment

Hoe zou de casino wereld eruit zien zonder de interactieve displays die de verschillende soorten fruit weergeven die op een rij moeten komen op het gokautomaat? Naast de gokautomaten bestaat er ook de mogelijkheid van digitale schermen in wedkantoren waarbij klanten weddenschappen kunnen plaatsen of informatie kunnen verzamelen met betrekking tot een eerdere weddenschap. In gaming benadrukken wij het belang van hardware gecreëerd voor commerciële omgevingen, klantgebruik en 24/7 werking. Met AOPEN hardware zorgt je ervoor dat je de juiste keuze maakt.

Succesverhalen

Smart Kiosk in Gezondheidszorg

In medische instellingen kunnen smart kiosks worden gebruikt om een nieuwe afspraak te maken met uw specialist, of om te betalen voor uw consultatie van zojuist. Een smart kiosk is een oplossing die ervoor zorgt dat personeel hun echte werk kan doen: zorgen voor mensen, terwijl de rest geautomatiseerd is. Alles-in-één-touch screens passen hier perfect. Vooral omdat gezondheidsinstellingen speciale testen en certificaten vereisen. AOPEN kan dit allemaal voor regelen.

Succesverhalen

Smart Kiosk in Onderwijs

Een voorbeeld van een smart kiosk in onderwijs is de check-in kiosk. Deze oplossing creëert een duidelijk overzicht van de locatie van studenten, personeel en bezoekers. De informatie kan worden gebruikt voor prestatie-evaluatie of een efficiënte evacuatie in geval van nood. De alles-in-één-touch screens van AOPEN zijn gemaakt voor dit soort oplossingen, kunnen zelfstandig of in een kiosk worden geplaatst, hebben meerdere uitgangen voor randapparatuur zoals RFID-lezers en scanners, en zijn manipulatie bestendig.

Succesverhalen

Smart Kiosk in QSR

Deze self-service bestelzuilen creëren een interactieve methode die klanten kunnen gebruiken bij het bestellen. Zij selecteren de items die ze aan willen schaffen, voeren speciale vereisten in en ontvangen een tafelstandaard met een tracker. Via een scherm in de keuken weet het personeel waar de bestelling moet worden opgediend. Voor kiosken als deze zijn er twee hardware opties: een alles-in-één-touchscreen of een mediaspeler met afzonderlijke schermen. AOPEN biedt zowel het alles-in-één-touchscreen als de mediaspeler.

Succesverhalen

Smart Kiosk voor Financiële instellingen/Bankwezen

In financiële instellingen en banken zijn wachtrijen onvermijdelijk. Met een wachtrijsysteem kunt u een betere service bieden aan uw klanten en kunt u voorkomen dat ergernissen optreden. Kiosken kunnen tevens worden gebruikt als informatieverstrekker. Vragen zoals: ''Wat is de wisselkoers?'' kunnen nu automatisch worden beantwoord. Interactieve touch screens zijn de beste hardware voor deze oplossingen aangezien de computer is geïntegreerd binnen de touch screen, wat zorgt voor een betrouwbare en manipulatie bestendige oplossing.

Succesverhalen

Smart Kiosk voor Overheid

Interactieve kiosk- en vendingsystemen in overheidsinstellingen kunnen variëren. In het gemeentehuis is een ticketsysteem voor wachtrijen bijvoorbeeld erg gewoon en is tevens een efficiënte manier om het ontwikkelen van lange rijen tegen te gaan. Andere manieren zijn inchecken en het ontvangen van een dagpas. In deze situaties past een geïntegreerde kiosk met alles-in-één-touch screens perfect. Combineer met Windows of Chrome, afhankelijk van wat u wilt, en kies de juiste grootte voor uw oplossing.

Succesverhalen

Smart Kiosk voor Transport

Koop tickets via een interactieve kiosk of laad abonnementen of tegoed op een OV-kaart. U kunt ook kiosk systemen installeren waar klanten hun plaats van vertrek en bestemming invoeren voor het berekenen van hun route. Een breed temperatuurbereik, manipulatie bestendigheid en het vermogen om 24/7 te werken zijn vereiste functies voor de hardware. AOPEN hardware is specifiek ontworpen voor deze situaties en zorgt voor een apparaat dat veilig is van de omgeving.

Succesverhalen