België

16PG7QT P

Zit niet langer vast aan je bureau dankzij deze draagbare 16-inch FHD IPS-monitor met USB-C-connectiviteit. Dankzij het dunne en lichte design, de mini HDMI-aansluiting en de automatische schermrotatie met G-sensor is deze monitor perfect om onderweg zaken te doen.

 

 

Neem alles gewoon mee

 

 

 

Schermresolutie tot FHD

Breng je favoriete programma's en films tot leven. Geniet van scherpere details en nauwkeurigere kleuren met een resolutie tot FHD*.

16PG7QT P
16PG7QT P
Vernieuwingsfrequentie van 144 Hz

Geniet van vloeiende beelden met een hogere framerendering en lagere invoervertraging met een snelle vernieuwingsfrequentie van 144 Hz*.

 

*Werkelijke vernieuwingsfrequenties zijn afhankelijk van model en/of regio, computerspecificaties, hardware en/of configuratie.

Ultradun draagbaar design

Dankzij het lichte en dunne design van deze beeldschermen berg je ze eenvoudig op in je tas of rugzak voor maximale draagbaarheid.

16PG7QT P
16PG7QT P
De resolutie doet er zeker toe

Als je eenmaal voor een 4K-scherm hebt gezeten, neem je geen genoegen meer met minder. Ervaar zelf de ongekende helderheid en levensechte kleuren van dit 24” 4K UHD IPS scherm. Maak indruk op je omgeving met grijstinten en contrasten die levensecht worden weergegeven met een kijkhoek van tot wel 178°.

Aanpasbare connectiviteit

Hou het simpel. Dankzij de combinatie van USB-C- en mini HDMI-poorten kun je het beeldscherm eenvoudig uitbreiden of aansluiten op andere apparaten zoals camera's, draagbare consoles en meer.

16PG7QT P
16PG7QT P
10-punts touchscreen

Dankzij de geïntegreerde sensortechnologie kunnen meerdere gebaren worden geïnterpreteerd, voor gemakkelijkere navigatie en interactie.

*Alle gebruikte afbeeldingen dienen uitsluitend ter illustratie. Het werkelijke product kan afwijken van de getoonde afbeeldingen. Productspecificaties en beschikbaarheid kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd.

**Voeding via USB-C™ kabel is alleen mogelijk als de bron voeding kan leveren. Als dit niet mogelijk is, kan de monitor door micro-USB van voeding worden voorzien. Het apparaat moet de DP-Alt functie ondersteunen om gebruik te maken van een Type-C-verbinding.

Product specificaties