België

27HC1R P

Duik diep in de game en geniet van de superscherpe kleuren van de gebogen FHD 1800R monitor. Geniet van entertainment zonder vertragingen met AMD® Radeon FreeSync™, vernieuwingsfrequentie van 144Hz* en een reactietijd van 4 ms*.

 

 

Game soepeler dankzij de geavanceerde gamingtechnologie.

 

 

 

 

Schermresolutie tot FHD

Duik dieper in de gamewereld met scherpere details en nauwkeurigere kleuren. Games worden meeslepender en verborgen items worden beter zichtbaar met een resolutie tot FHD*.

27HC1R P
27HC1R P
Gebogen scherm

Geniet – zonder dat je last hebt van vermoeide ogen – van een meeslepende gameplay van bioscoopkwaliteit op het scherm met 1800R-curve en slanke look.

Tot in de puntjes gesynchroniseerd

Geniet van een naadloze game-ervaring zonder haperen en van vloeiende, snelle beelden met deze gecertificeerde NVIDIA® G-Sync® compatibele / Adaptive-Sync monitor. Het scherm biedt standaard variabele vernieuwingsfrequenties op grafische kaarten uit de NVIDIA GeForce® GTX 10 serie en RTX® 20 serie.

27HC1R P
27HC1R P
Vernieuwingsfrequentie van 144 Hz

Geniet van een vloeiende gameplay met een hogere framerendering en lagere invoervertraging met een snelle vernieuwingsfrequentie van 144 Hz*.

 

*Werkelijke vernieuwingsfrequenties zijn afhankelijk van model en/of regio, computerspecificaties, hardware en/of configuratie.

Responstijd van 4 ms

Geniet van een helderdere en meer realistische gameplay zonder onscherpte dankzij de snelle responstijd van 4 ms*.

27HC1R P
27HC1R P
BlueLightShield™

Voorkom onnodige belasting van je ogen met de AOPEN BlueLightShield™ technologie.

Flickerless™

Voorkom vervelende schermflikkering en verklein het risico op vermoeide ogen met Flickerless™ technologie.

27HC1R P
Product specificaties

*Alle gebruikte afbeeldingen dienen uitsluitend ter illustratie. Het werkelijke product kan afwijken van de getoonde afbeeldingen. Productspecificaties en beschikbaarheid kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd.