België

34HC5CKR P

Geniet van realistische gameplay en sensationele visuals met een monitor uit de HC5 serie. Dankzij het gebogen ZeroFrame UWQHD-scherm, de AMD® FreeSyncTM Premium technologie en de hoge vernieuwingsfrequentie van 144 Hz geniet je van vloeiende, haarscherpe games.

Ga helemaal op in gestroomlijnde gameplay van bioscoopkwaliteit.

UltraWide QHD-scherm

Duik dieper in de gamewereld met scherpere details en nauwkeurigere kleuren. Games worden meer meeslepend en verborgen items worden beter zichtbaar met een UltraWide QHD-resolutie.

34HC5CKR P
34HC5CKR P
AMD® FreeSync Premium

Radeon FreeSync™ synchroniseert de framerate met die van de grafische kaart, zodat haperingen worden voorkomen voor een ongekend soepele game-ervaring.

1500R gebogen scherm

Geniet – zonder dat je last hebt van vermoeide ogen – van een meeslepende gameplay van bioscoopkwaliteit op het scherm met 1500R-curve en slanke look.

34HC5CKR P
34HC5CKR P
Vernieuwingsfrequentie van 144 Hz

Geniet van vloeiende beelden met een hogere framerendering en lagere invoervertraging met een snelle vernieuwingsfrequentie van 144 Hz*.

 

*Werkelijke vernieuwingsfrequenties zijn afhankelijk van model en/of regio, computerspecificaties, hardware en/of configuratie.

Turbo Visual Response (TVR) van 1 ms

Zelfs als de actie hectisch wordt, zorgt Turbo Visual Response van 1 ms voor heldere, haarscherpe beelden. 

34HC5CKR P
34HC5CKR P
VESA-gecertificeerde DisplayHDR™ 400

Deze industriestandaard is gericht op HDR-kwaliteit, met inbegrip van luminantie, kleurengamma en bitdiepte. Breng je gameplay naar een hoger niveau met geoptimaliseerde kleuren en een beter contrast.

*Alle gebruikte afbeeldingen dienen uitsluitend ter illustratie. Het werkelijke product kan afwijken van de getoonde afbeeldingen. Productspecificaties en beschikbaarheid kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd.

*Dit is een co-branded model van AOPEN en Acer.

Product specificaties