België

Chromebase Mini Request a Quote

De Chromebase Mini, een 10.1” all-in-one oplossing, kan worden gebruikt zonder beschermende kioskhoes en is beter beschermd tegen water en oneigenlijk gebruik dan welk toestel dan ook voor particulier gebruik.

Gaat met gemak om met schokken en trillingen

Dit apparaat gaat met gemak om met schokken en trillingen door het ventilatorloos ontwerp en EMMC. Omdat het apparaat geen bewegende delen heeft, zijn schokken en trillingen geen probleem. Dit betekent dat dit apparaat perfect is voor bijvoorbeeld bewegende voertuigen: voor het tonen van transportinformatie in bussen of voor borden op cruiseschepen.

Chromebase Mini
Chromebase Mini
Manipulatiebestendig ontwerp

Het volledige assortiment alles-in-één-touchscreens van AOPEN is ontworpen voor commercieel gebruik. Alle apparaten hebben een manipulatie bestendig ontwerp. Een verborgen toetsenpaneel, verborgen I/O-poorten en ingebouwd kabelbeheer zorgt ervoor dat de klant niet kan knoeien met deze oplossing.

Ontwerp zonder ventilator

Het eTILE-X assortiment, de eTILE M-FB serie en alle AOPEN Chrome apparaten worden passief gekoeld. Dit betekent dat de oplossing geen ventilator heeft. Dit resulteert in een stiller apparaat dat stofdicht en solid-state is. Daarbij zijn AOPEN-apparaten perfect voor integratie in stoffige, vettige en stille omgevingen.

Chromebase Mini
Chromebase Mini
Ingebouwde webcam

Door het opnemen van een Full HD webcam in het ontwerp van deze alles-in-één-oplossing heeft AOPEN ervoor gezorgd dat meer integraties binnen bereik zijn. Met deze webcam is het mogelijk om gedrag en doelgroepen te analyseren. Je kunt de content op het scherm aanpassen, gebaseerd op de persoon die ernaar kijkt, of de webcam gebruiken voor het instellen van een inchecksysteem dat kan worden gekoppeld aan beveiliging.

IP54 stof- en waterdicht

Het voorpaneel van alle alles-in-één-touch oplossingen van AOPEN is stof- en waterdicht. Met de IP54-klasse is het apparaat vrij van water en stof. Vanwege het glas van rand tot rand, is reiniging eenvoudig en klanten met eten en drinken vormen geen bedreiging.

Chromebase Mini
Chromebase Mini
Ondersteunt Chrome Device Management

De cloud-beheerconsole (CDM) biedt een eenvoudige, snelle en bedrijfsveilige manier voor het beheren van onbeperkte netwerken van commerciële Chrome-apparaten zoals de AOPEN Chromebase Commercial en Chromebase Mini. Met deze eenvoudige en krachtige tool kunnen gebruikers gehele vloten van AOPEN Commercial Chrome-apparaten op afstand bedienen.

Product specificaties
Vraag een offerte aan

Product Bundle:

Ik accepteer de voorwaardenen privacybeleid.