België

Chromebox Mini Request a Quote

De Chromebox Mini, is de kleinste Chromebox die vandaag op de markt vinden is. Het loopt eveneens op het Chrome OS-platform. Het is een solid-state oplossing die gebruikt kan worden als SME, voor digital signage en kiosken. Daarnaast brengt de Chrome oplossing meer controle op de instore engagement.

Afspelen met volledige HD-resolutie

Deze mediaspeler kan full HD 1080p content aansturen. Met een resolutie die kan worden ingesteld tot op 1920 x 1080 pixels zal jouw content van een hoog niveau zijn. Deze functie markeert de spelers die content kunnen leveren vloeiend en zonder schokken.

Chromebox Mini
Chromebox Mini
Gaat met gemak om met schokken en trillingen

Dit apparaat gaat met gemak om met schokken en trillingen door het ventilatorloze ontwerp en de EMMC. Omdat het apparaat geen bewegende delen heeft, zijn schokken en trillingen geen probleem. Dit betekent dat dit apparaat perfect is voor bijvoorbeeld bewegende voertuigen: voor het tonen van transportinformatie in bussen, of voor het weergeven van borden op cruiseschepen.

Ventilatorloos ontwerp zonder ventilatiegaten

Deze Digital Engine wordt passief gekoeld. De koelribben op de buitenkant zorgen ervoor dat het apparaat niet oververhit raakt. Dit betekent dat het apparaat geen bewegende delen heeft, wat de betrouwbaarheid verbetert. Het apparaat is bovendien stil en stofdicht.

Chromebox Mini
Chromebox Mini
Uitgebreide stroomschakelaar

De verlengde stroomschakelaar is een extra waarde voor computerapparaten die zijn geïntegreerd in kiosken, plafonds, achter schermen of in andere kleine ruimtes die moeilijk te bereiken zijn. Met deze verlengde schakelaar kun je de aan/uit-knop van een kleine afstand bedienen.

Product specificaties
Vraag een offerte aan

Ik accepteer de voorwaardenen privacybeleid.