België

Een robuuste media player die speciaal ontwikkeld is voor ruige omstandigheden zoals voertuigen of in omgevingen waar veel schommelingen in temperatuur zijn. Dankzij de passieve koeling kan het systeem ook gemakkelijk draaien in stoffige of vette omstandigheden. De solid-state drive en het ventilatorloze design zorgen voor optimale prestaties in de meest uitdagende omgevingen.

Compact ontwerp

Het compacte ontwerp zorgt voor een eenvoudige integratie in kiosken of achter schermen. De standaard AOPEN compactheid is een norm die wordt gebruikt voor Digital Engine (DE) modellen. De grootte van onze Digital Engine serie is ingesteld op maximum 166x48x177 mm. Reken het uit en het wordt duidelijk dat een Digital Engine een duurzame investering is, zelfs na het vervangen van het item in een reeds bestaande kiosk of standaard.

DE3250
DE3250
Afspelen met volledige HD-resolutie

Deze mediaspeler kan full HD 1080p content aansturen. Met een resolutie die kan worden ingesteld tot op 1920 x 1080 pixels zal jouw content van een hoog niveau zijn. Deze functie hoort bij de spelers die content kunnen leveren vloeiend en zonder schokken.

Ventilatorloos ontwerp zonder ventilatiegaten

Deze Digital Engine wordt passief gekoeld. De koelribben op de buitenkant zorgen ervoor dat het apparaat niet oververhit raakt. Dit betekent dat het apparaat geen bewegende delen heeft, wat de betrouwbaarheid verbetert. Het apparaat is bovendien stil en stofdicht.

DE3250
DE3250
Dubbele LAN-poorten

Het gebruik van dubbele LAN, een geüpgrade internetsnelheid, of creëer een gateway door het implementeren van deze functie. Deze Digital Engine heeft dubbele LAN-poorten en is daarom geschikt voor kritische communicatie-omgevingen.

Speler met dubbele uitgang

Een speler met dubbele uitgang voor dubbele display situaties. Deze value of mid range players hebben meerdere uitgangen, en zijn daardoor perfect voor digital signage en kiosken met dubbel scherm.

DE3250
Product specificaties
Vraag een offerte aan

Ik accepteer de voorwaardenen privacybeleid.