België

DE3450S Request a Quote

De AOPEN Digital Engine® DE3450 wordt aangedreven door een Intel® Dual Core CPU. Het speelt Ultra HD (4K2K)-video af voor realistische beelden en een meeslepende digitale ervaring.

DE3450S
Afspelen van UHD (4k)-content

Deze mediaspeler kan UHD (4k)-content aansturen. Met een resolutie van 3840x2160 pixels zal jouw content zo goed als perfect zijn. Deze functie kenmerkt de spelers die vloeiende content kunnen leveren zonder schokken en in UHD (4k).

Speler met enkele uitgang

Deze speler is een signage-oplossing met een enkele displaypoort. Omdat het één uitgang heeft, stuurt de speler content voor één scherm aan. Dat betekent echter niet dat deze speler alleen is gemaakt voor signage met een display. Denk aan systemen van achtergrondmuziek of desktopcomputers.

DE3450S
DE3450S
Trusted Platform Module 2.0

De TPM is een specifieke microcontroller, ontworpen voor het beveiligen van hardware via geïntegreerde cryptografische sleutels. Dit betekent dat de gegevens op de harde schijf gecodeerd zijn om ervoor te zorgen dat de gegevens veilig zijn, zelfs wanneer het apparaat wordt gestolen.

Geïntegreerde HEVC/H.265 10bit codec

Deze devices ondersteunen eigen hardwaredecodering voor moderne codecs, zoals de HEVC/H265 10 bit. Bij het ontladen van de CPU zorgt de GPU voor het decoderen van de video. Dit zorgt voor vloeiend afspelen van tot 60 fps.

DE3450S
DE3450S
Watchdog Timer

Met de Watchdogtimer draait je oplossing met de hoogst mogelijke productieve tijd. Wanneer de watchdogtimer wordt opgenomen in kritieke toepassing, is de waakhond de ultieme faalbestendigheid. Wanneer de hardwaretimer aankomt op nul wordt het systeem herstart.

Product specificaties
Vraag een offerte aan

Ik accepteer de voorwaardenen privacybeleid.