België

DE6340-P Request a Quote

De DE6340-P is ontworpen om meerdere UHD video walls aan te sturen tot aan vier Full HD schermen. Of het nu een 2x2, een 4x1 video wall is of een video wall met meerdere schermen op verschillende locaties, de DE6340 kan het aan. Het product is betrouwbaar, veilig en ideaal voor retail, hotels, vliegvelden en financiële instellingen.

AMD-platform

De DE6340-P is gebaseerd op het AMD-platform. En meer specifiek op het AMD Embedded Ryzen V1000-platform. Deze media player kan vier schermen aansturen. Daardoor is het perfect voor toepassingen van videowalls en interactieve menuborden

DE6340-P
DE6340-P
Video Wall oplossing met meerdere uitgangen

Deze speler is een oplossing met meerdere uitgangen. Wat betekent dat één speler tot vier schermen aanstuurt. Computing devices met deze functie zijn de perfecte ruggengraat voor videowalls en andere oplossingen met meerdere schermen. Dit zijn onder andere symmetrische en asymmetrische videowalls, afhankelijk van software en content.

AOPEN intelligent Control Unit (AiCU)

De digitale wereld gaat snel en cloud-based management is tegenwoordig niet meer weg te denken. Met de AiCU kun je je systemen op afstand besturen op zowel hardware als softwareniveau. Door het gebruik van de AiCU, bespaart een bedrijf kosten, tijd en moeite in het onderhoudsproces van systemen.

DE6340-P
DE6340-P
Geïntegreerde HEVC/H.265 10bit codec

Deze devices ondersteunen eigen hardwaredecodering voor moderne codecs, zoals de HEVC/H265 10 bit. Bij het ontladen van de CPU zorgt de GPU voor het decoderen van de video. Dit zorgt voor vloeiend afspelen van tot 60 fps.

Product specificaties
Vraag een offerte aan

Ik accepteer de voorwaardenen privacybeleid.