België

DEX5550 Request a Quote

De DEX5550 is een twee-output UHD (4K) high-performance narrowcasting speler. Het heeft hoge prestaties, maar een laag stroomverbruik vanwege de mobiele processor. Het is ventilatorloos en solid-state, dun (slechts 25 mm) en ontworpen voor een lange levensduur van het product.

Intel® Core™ platform

Deze Digital Engine is gebaseerd op het Intel® Core™ platform. Meer specifiek, op de 7e of 8e generatie. Deze players zijn beschikbaar als i3 en i5 en daardoor in verschillende SKU’s.

DEX5550
DEX5550
Afspelen van UHD (4k)-content

Deze mediaspeler kan UHD (4k)-content aansturen. Met een resolutie van 3840 x 2160 pixels zal jouw content zo goed als perfect zijn. Deze functie kenmerkt de spelers die vloeiende content kunnen leveren zonder schokken en in UHD (4K).

Compact ontwerp

Het compacte ontwerp zorgt voor een eenvoudige integratie in kiosken of achter schermen. De standaard AOPEN compactheid is een norm die wordt gebruikt voor Digital Engine (DE) modellen. De grootte van onze Digital Engine serie is ingesteld op maximum 166 x 48 x 177 mm. Reken het uit en het wordt duidelijk dat een Digital Engine een duurzame investering is, zelfs na het vervangen van het item in een reeds bestaande kiosk of standaard.

DEX5550
DEX5550
Geïntegreerde HEVC/H.265 10bit codec

Deze devices ondersteunen eigen hardwaredecodering voor moderne codecs, zoals de HEVC/H265 10 bit. Bij het ontladen van de CPU zorgt de GPU voor het decoderen van de video. Dit zorgt voor vloeiend afspelen van tot 60 fps.

Product specificaties
Vraag een offerte aan

Ik accepteer de voorwaardenen privacybeleid.