België

Met de GB300 RGB Light Stick word je ondergedompeld als nooit tevoren. Dankzij de negen ingebouwde lichteffecten word je helemaal meegetrokken in de sfeer van al je favoriete games, films en muziek. Bovendien kun je met de RGB Light Sense-apps oogverblindende lichtshows creëren en synchroniseren met al je randapparatuur.

Overweldigende verlichting

Synchroniseer met zoveel RGB Light Sticks als je nodig hebt om de perfecte sfeer te creëren voor je games, muziek en meer. Bevestig de light sticks eenvoudig aan de bovenkant van je scherm, zodat ze de actie op je scherm of het tempo van je muziek volgen. Je kunt bovendien kiezen uit diverse dynamische verlichtingsmodi.

GB300
GB300
Omgeven door licht

RGB Light Sense1 synchroniseert je light sticks en andere randapparatuur voor aangepaste lichtconfiguraties. Kies uit negen verschillende lichteffecten, zoals ademen, golven, verschuiving en nog veel meer, om de perfecte sfeer te creëren voor je setup.

Legendarisch licht

Met RGB Light Sense voor LoL zijn de vaardigheden van je champion voor iedereen duidelijk zichtbaar. Zie je vaardigheden in realtime terwijl ze zich over je gaming setup verspreiden. Stem lichteffecten af op de kills, respawns en overwinningen van je champion.

GB300
Product specificaties