België

De ME57U Media Engine is een instapmodel-mediaspeler met twee uitgangen en een compacte vormgeving. Deze Media Engine is gemaakt voor eenvoudige beeldweergave met 1x UHD (4K) @ 60Hz.

Afspelen van UHD (4k)-content

Deze mediaspeler kan UHD (4k)-content aansturen. Met een resolutie van 3840 x 2160 pixels zal jouw content zo goed als perfect zijn. Deze functie kenmerkt de spelers die vloeiende content kunnen leveren zonder schokken en in UHD (4K).

ME57U
ME57U
Betrouwbaar en hoogwaardig computerwerk, laag stroomverbruik

Deze Digital Engine is gemaakt voor 24/7 gebruik. Het wordt actief gekoeld met een ventilator en zorgt voor een laag energieverbruik. Combineer deze functie met een lange levensduur en je zult zien waarom deze Digital Engine de uiteindelijke totale eigendomskosten (TCO) zal verlagen.

Speler met dubbele uitgang

Een speler met dubbele uitgang voor dubbele display situaties. Deze value of mid range players hebben meerdere uitgangen, en zijn daardoor perfect voor digital signage en kiosken met dubbel scherm.

ME57U
ME57U
Geïntegreerde HEVC/H.265 10bit codec

Deze devices ondersteunen eigen hardwaredecodering voor moderne codecs, zoals de HEVC/H265 10 bit. Bij het ontladen van de CPU zorgt de GPU voor het decoderen van de video. Dit zorgt voor vloeiend afspelen van tot 60 fps.

Product specificaties
Vraag een offerte aan

Ik accepteer de voorwaardenen privacybeleid.