België

Met de compacte, draagbare QH11 LED-projector kijk je films gewoon vanaf je telefoon, thuis of waar je ook bent. Het HD-beeld met door LED verbeterde helderheid en kleuren is haarscherp. Bovendien kun je zonder kabels projecteren dankzij Screen Mirroring en andere handige functies, zoals een staande modus, ingebouwde luidsprekers, afspelen van multimedia, weergave vanaf USB en meer.

Draagbare thuisbioscoop vanaf je telefoon

 

Projectieberekening

HD-resolutie

Deze projector biedt de allerbeste beeldkwaliteit in een heldere HD-resolutie van 720p. Beelden van 80-inch (203.2 cm) in 720p HD zijn prachtig, levendig en levensecht.

QH11
QH11
Staande modus

Projecteer je content gewoon in de staande modus als dat beter past bij de video's of streams die je wilt bekijken*

 

*Selecteer de staande modus in het menu en stel de projector hierop af.

Keystone-correctie tegen vervorming

Met de keystone-correctie corrigeer je horizontale en verticale vervorming en vind je altijd de juiste projectiehoek voor je presentatie.

QH11
QH11
Handige telefoongleuf

Plaats je telefoon eenvoudig in de gleuf boven op het apparaat wanneer je hem met de projector hebt verbonden. Zo hoef je hem niet vast te houden en weet je precies waar hij is. 

Uitgebreid LED-kleurengamma

Geniet van een 1,2 tot 1,4 keer breder NTSC-kleurengamma en een langere levensduur dan gewone lampen met LED-verlichting.

QH11
QH11
Ingebouwde Bluetooth-luidspreker

Geniet overal van je content zonder dat je een extra luidspreker hoeft mee te nemen. Geniet van vol, levendig geluid uit de ingebouwde Bluetooth-luidspreker. Films komen tot leven, muziek heeft meer diepte en games worden nog meeslepender. 

Draadloze projectie

Geen last meer van een wirwar aan kabels dankzij eenvoudige, draadloze projectiemogelijkheden en een draadloze dongle*.

 

*Specificaties kunnen per regio en/of model verschillen.

QH11
QH11
4-hoekscorrectie

Pas snel en gemakkelijk vervormingen aan in elke afzonderlijke hoek met 4-hoekscorrectie.

Levensduur tot 50.000 uur

Gebruik deze projector zo vaak en zo lang als je wilt. Met een levensduur van 50.000 uur* heb je voorlopig geen vervanging nodig.

 

*De werkelijke levensduur van een projectorlamp varieert afhankelijk van het model en/of de regio en de gebruiksomstandigheden.

 

QH11
Product specificaties