België

eTILE 19M-FP Request a Quote

De AOPEN eTILE19M-FP is een ultradunne (30,4 mm) alles-in-één-touchoplossing. Het bevat edge-to-edge glas en werkt op de Intel®-processortechnologie. Het is manipulatiebestendig dankzij het ingebouwde kabelbeheer, de I/O-afdekking en de verborgen voedingsknop. De oplossing is perfect voor kioskinstallaties met zelfbediening dankzij de verschillende I/O-poorten die gemakkelijk verschillende randapparaten, zoals scanners en identificatie-apparaten, kunnen verbinden.

This product is no longer available through AOPEN but will continue to support the product within its warranty period. If you are looking specifically for this product, contact us for availability at your local distributor.

 

 

Geïntegreerde HEVC/H.265 10bit codec

Deze devices ondersteunen eigen hardwaredecodering voor moderne codecs, zoals de HEVC/H265 10 bit. Bij het ontladen van de CPU zorgt de GPU voor het decoderen van de video. Dit zorgt voor vloeiend afspelen van tot 60 fps.

eTILE 19M-FP
eTILE 19M-FP
Gaat met gemak om met schokken en trillingen

Dit apparaat gaat met gemak om met schokken en trillingen door het ventilatorloos ontwerp en solid-state schijf (SSD). Omdat het apparaat geen bewegende delen heeft, zijn schokken en trillingen geen probleem. Dit betekent dat dit apparaat perfect is voor bijvoorbeeld bewegende voertuigen: voor het tonen van transportinformatie in bussen of voor borden op cruiseschepen.

IP65 stof- en waterdicht

Het voorpaneel van alle alles-in-één-touch oplossingen van AOPEN is stof- en waterdicht. Met de IP65-klasse is het apparaat vrij van water en stof. Vanwege het glas van rand tot rand, is reiniging eenvoudig en klanten met eten en drinken vormen geen bedreiging.

eTILE 19M-FP
eTILE 19M-FP
Manipulatiebestendig ontwerp

Het volledige assortiment alles-in-één-touchscreens van AOPEN is ontworpen voor commercieel gebruik. Alle apparaten hebben een manipulatie bestendig ontwerp. Een verborgen toetsenpaneel, verborgen I/O-poorten en ingebouwd kabelbeheer zorgt ervoor dat de klant niet kan knoeien met deze oplossing.

AOPEN intelligente besturingseenheid

AOPEN Intelligent Control (AiCU) is built for global enterprise brands, AiCU enables network operators with an intelligent device management solution that automates industrial and commercial applications. AiCU brings cloud service and advanced embedded device control technology together into a single dashboard.

eTILE 19M-FP
Vraag een offerte aan

Ik accepteer de voorwaardenen privacybeleid.