België

eTILE 22M-FB Request a Quote

De eTILE 22M-FB is een ultra dun commercieel alles-in-één touch scherm. Deze eTILE is gebaseerd op de 3e generatie Intel Core technologie waardoor dit scherm de interactieve ervaring zal verbeteren. Bovendien is de eTILE 22M voorzien van een 16:9 Full HD 21.5” LCD scherm dat afgesloten kan worden zodat de gebruiker er geen misbruik van kan maken.

Gaat met gemak om met schokken en trillingen

Dit apparaat gaat met gemak om met schokken en trillingen door het ventilatorloze ontwerp en de solid-state schijf (SSD). Omdat het apparaat geen bewegende delen heeft, zijn schokken en trillingen geen probleem. Dit betekent dat dit apparaat perfect is voor bijvoorbeeld bewegende voertuigen: voor het tonen van transportinformatie in bussen, of voor het weergeven van borden op cruiseschepen.

eTILE 22M-FB
eTILE 22M-FB
Manipulatiebestendig ontwerp

Het volledige assortiment alles-in-één-touchscreens van AOPEN is ontworpen voor commercieel gebruik. Alle apparaten hebben een manipulatie bestendig ontwerp. Een verborgen toetsenpaneel, verborgen I/O-poorten en ingebouwd kabelbeheer zorgt ervoor dat de klant niet kan knoeien met deze oplossing.

Ontwerp zonder ventilator

Het eTILE-X assortiment, de eTILE M-FB serie en alle AOPEN Chrome apparaten worden passief gekoeld. Dit betekent dat de oplossing geen ventilator heeft. Dit resulteert in een stiller apparaat dat stofdicht en solid-state is. Daarbij zijn AOPEN-apparaten perfect voor integratie in stoffige, vettige en stille omgevingen.

eTILE 22M-FB
eTILE 22M-FB
Intel® Celeron-platform

De eTILE-X en de eTILE M-FB series zijn gebaseerd op het Intel Celeron platform. Deze CPU is de basis van deze gunstig geprijsde alles-in-één-touchscreens. Een alles-in-één-oplossing van AOPEN wordt gebruikt voor eenvoudige interactieve borden, kiosken en oplossingen van ophalen en gaan.

IP65 stof- en waterdicht

Het voorpaneel van alle alles-in-één-touch oplossingen van AOPEN is stof- en waterdicht. Met de IP65-klasse is het apparaat vrij van water en stof. Vanwege het glas van rand tot rand, is reiniging eenvoudig en klanten met eten en drinken vormen geen bedreiging.

eTILE 22M-FB
eTILE 22M-FB
VESA-montage

Integratie voor schermen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Alle AOPEN-schermen hebben VESA-montagegaten in hun ontwerp. Dit maakt het gebruik van externe montage-oplossingen mogelijk voor het hangen, plaatsen of integreren van onze apparaten in uw gewenste behuizing.

Vraag een offerte aan

Product Bundle:

Ik accepteer de voorwaardenen privacybeleid.