België

eTILE-X1032TB Request a Quote

Gebruik de RFID en NFC functionaliteiten om bedrijfspasjes te scannen of een vergaderruimte te reserveren. Het chassis van de eTILE-X1032TB is dun en makkelijk te monteren aan de muur met de standaard metalen bracket of vanwege zijn lichte gewicht, zelfs op glas! Het Android OS is simpel te bedienen en biedt de mogelijkheid om gemakkelijk meeting room apps te installeren via de Google Play Store. De eTILE-X1032TB wordt aangedreven door PoE, ofwel Power over Ethernet. Dit houdt in dat er slechts één kabel nodig is om het systeem van zowel stroom als data te voorzien. Dit biedt flexibiliteit in de installatiemogelijkheden en maakt kabelmanagement overzichtelijker.

Manipulatiebestendig ontwerp

Het volledige assortiment alles-in-één-touchscreens van AOPEN is ontworpen voor commercieel gebruik. Alle apparaten hebben een manipulatie bestendig ontwerp. Een verborgen toetsenpaneel, verborgen I/O-poorten en ingebouwd kabelbeheer zorgt ervoor dat de klant niet kan knoeien met deze oplossing.

eTILE-X1032TB
eTILE-X1032TB
IP65 stof- en watervast

Het voorpaneel van alle alles-in-één-touch oplossingen van AOPEN is stof- en watervast. Met de IP65-klasse is het apparaat vrij van water en stof. Vanwege het glas van rand tot rand, is reiniging eenvoudig en klanten met eten en drinken vormen geen bedreiging.

Bluetooth

De eTILE-X1032TB heeft ingebouwde Bluetooth 4.0. Voor het verbeteren van connectiviteit en opties voor integraties. Deze apparaten kunnen worden verbonden met mobiele apparaten, waardoor ze perfect zijn voor een interactieve detailhandel oplossing.

eTILE-X1032TB
Product specificaties
Vraag een offerte aan

Ik accepteer de voorwaardenen privacybeleid.