België

 

Wat is Narrowcasting?

 

Digital signage wordt in het Nederlands ook wel Narrowcasting genoemd. Het is digitale content dat technologie gebruikt voor het weergeven van afbeeldingen, video’s, het streamen van media of weergeven van informatie. Het wordt steeds populairder in restaurants, luchthavens of winkelcentra, maar wat is het en wat is er nodig om het op te stellen?

 

''Digital Signage is digitale content dat technologie gebruikt voor het weergave''

 

Digital signage kan worden gebruikt voor interactieve menuborden, digitale reclameborden, video walls, digitale bewakingssystemen en beveiliging, en zelfbedieningszuilen voor de weergave van gebeurtenissen, informatie en een betere klantenservice voor leveringen.

 

Een restaurant kan bijvoorbeeld digitale interactieve menuborden gebruiken om klanten te helpen bij het bestellen van eten en drinken. In een winkelcentrum kan digital signage gebeurtenissen, nieuws, klantgegevens of feeds van sociale media weergeven.

 

 

 

In welke sectoren wordt narrowcasting gebruikt?

 

Digital signage kan op verschillende manieren worden gebruikt in een aantal verschillende sectoren. Van belangrijke informatie bij chirurgie/ziekenhuisopname, tot reizigersinformatie op een luchthaven of in een treinstation - zoals het weer, een nieuwsfeed, het transportrooster en meer.

 

Bekijk hoe digital signage uw sector kan bevorderen.

Digital Signage implementeren

 

Om digital signage te implementeren, zijn een aantal componenten nodig:

 

Digital signage media spelers

Schermen en accessoires

Digital signage software

Connectiviteit

Installatieservice

Digital signage content

 

Lees verder voor meer informatie over AOPEN digital signage ↓

 

 

 


 

 

Narrowcasting Spelers

 

Een narrowcasting speler biedt computervermogen om digitale content te laten zien. Zonder dit hardwareonderdeel, zal een digital signage scherm of monitor geen content kunnen weergeven. Voltooi een innovatief en modern project met AOPEN en bekijk hieronder ons digital signage media speler portfolio.

 

 

DE3450, Digital Signage Media Player, Industrial PC, Interactive Menu, Digital Advertising DEX5750, Digital Signage Media Player, Digital Signage Content, Digital Advertisement DE7600, Network Servor, Network Video Recorder, Digital Signage Media Player, Video Wall Chromebox Commercial 2, Chrome OS, CDM Licence, Google, Chromebox, Chromebase, Chromebook
DE3450 DEX5750 DE7600 Chromebox Commercial 2

 

 

 

 

 

 

Digital Signage Displays

Een digital signage display kan worden aangeschaft als een alleenstaande of ingebouwde oplossing, perfect voor gebruik in openbare ruimten buitenshuis, restaurants, kantoren en veel meer.

 

 

dTILE 21H, Digital Signage Display, Monitor, Content on Screen, Interactive Menu Board, 21 Inch, 21'' dTILE 32D, 32 Inch, 32'', Digitial Signage Display, Digital Signage Content, Software
dTILE 21H dTILE 32D

 

 

 

 

 

 

Connectiviteit

Wat hebt u nog nodig voor het opzetten van een narrowcasting netwerk?

 

 

 

Digital Signage Software, Content, Advertisement, Digitale Menuborden

Digital Signage Software

Digital signage software is een op de computer gebaseerd en vaak een op cloud gebaseerd programma waarmee gebruikers digitale content kunnen maken en distribueren via schermen. Deze inhoud kan worden afgespeeld via weergave, via een content management system (CMS) of via systeembeheer.

 

Sommige softwareverkopers hebben ook de optie om het publiek dat interactieve content bekijkt, te analyseren. Deze inhoud is doorgaans van toepassing voor reclame, menuborden, promoties in de winkel of informatie-inhoud. Als u meer wilt weten over digital signage software, contact op met onze digitale signage softwarepartners voor meer informatie.

 

 

 

 


 

 

Connectiviteit

Er zijn narrowcasting spelers in verschillende vormen en grootten, maar wat ze allemaal gemeen hebben, is de grote variëteit van netwerkpoorten. Dankzij deze poorten kunt u een netwerk maken en de basis van de oplossing instellen.

 

Sluit schermen, digital signage accessoires, andere computers en meer aan. Als u meer wilt weten over het maken van een digital signage netwerk, lees dan onze blogs.

Digital Signage, Narrowcasting, Digital Signage Netwerk, I/O Poorten, HDMI, USB3.0, USB2.0, Digital Signage Accessories, Digital Signage Spelers, Narrowcasting Spelers

 

 

 

 


 

 

Installatie Service, Imaging Services, Chrome Installatie Service, Chrome Device Management, CDM, Warranty, Mounts, Stands, Randapparatuur, Statieven, Montage

Digital Signage Accessories

Om uw digital signage netwerk gemakkelijker te creëren, heeft AOPEN een aantal accessoires, zoals montagebeugels, statieven en randapparatuur. Verminder printkosten, verkort de wachttijd en profiteer optimaal van de reclameruimte door digital signage schermen strategische in de ruimte te plaatsen.

 

 

 

 

 


 

Succesverhalen

Lees onze succesverhalen en lees hoe narrowcasting spelers een grote impact kunnen hebben en een veelvoud aan verschillende services kunnen verbeteren met de innovatieve technologie.

 

 

digital signage media speler, electrische auto, elektrisch laden, dooh, digital-out-of-home

Elektrische Laadpalen

 

Digital signage, ingebouwd in een laadstation voor elektrische auto's voor digitale reclame buitenshuis met de hulp van de DEX5550-W

 

→ Lees Meer

digital signage, narrowcasting, onderwijs, Franckrijk, chromebox mini, chrome os, google

Chrome in Onderwijs

 

Een technische school die print materiaal/e-mails wilt verminderen en een nieuwe oplossing zoekt om studenten te informeren over updates en activiteiten.

 

→ Lees Meer

digital signage media speler, Narrowcasting, Beursbedrijf, Handelinformatie

Display beurskoersen

 

Met een betrouwbare media speler en narrowcasting, was dit beursbedrijf in staat de informatie op de beursvloer up-to-date te houden.

 

→ Lees Meer

 

 

 

 

Creeër een Oplossing

 

 

 

Hardware & Software Partners System Integrators & Resellers
FVoor een complete installatie, is hard- en software nodig, zoals schermen en software, afhankelijk van de oplossing die u wilt creëren. Als u niet weet wat u nodig hebt voor uw oplossing, kunt u contact met ons opnemen voor advies De aankoop van afzonderlijke componenten vormt geen oplossing. Systeemintegrators en distributeurs zijn partners die subsystemen samenbrengen en ervoor zorgen dat alle componenten goed samenwerken.
→ Lees Meer Lees Meer ←

 

 

 

Get in touch!

Wordt je helemaal gek van de overdaad aan informatie? Bel ons of stuur ons een e-mail en wij zullen een afspraak regelen met een van onze regionale sales managers of ingenieurs om u bij te staan met advies.

 

 

Call AOPEN 3173-646-6400 request@aopen.com