België

 

Wat zijn Surveillance en Analytics?

 

Videobewaking, ook bekend als CCTV (closed-circuit television) is de bewaking van gedrag om informatie te verkrijgen, misdaad te voorkomen of een proces te beschermen via monitors. Het grootste deel van surveillance gebruikt computerbewaking als een methode voor het besturen van het beveiligingsnetwerk. Ze besturen camera’s, slaan de gegevens op en analyseren de verzamelde gegevens. Dus hoe breng je een surveillancesysteem tot stand en hoe kies je de benodigde hulpmiddelen?

 

Op deze pagina laten we u kennismaken met enkele van de verschillende surveillancetoepassingen en de items die u nodig hebt voor de verbinding om een surveillancenetwerk op te maken. De basisbenodigdheden zijn:

  • Een video-opslagrecorder
  • Een surveillancecamera
  • Videomanagementsoftware
  • Monitors
  • Analytics-software, afhankelijk van de toepassing 

 

Blijf dus lezen!

Hoe wordt surveillance & analytics hardware gebruikt?

Connectiviteit

Wat is er nodig om een bewakingssysteem in te stellen?

 

 

 

KP180, 180° USB webcam, 180° Webcam voor Vergaderruimten

Camera's

Een geschikt surveillancesysteem is niets zonder het visuele aspect. Dit betekent dat er camera’s nodig zijn om de gegevens weer te geven. Het kiezen van een camera is afhankelijk van heel wat zaken. Er moet eerst besloten worden naar hoeveel camera’s er nodig zijn om de hoeken te dekken. Daarna wordt er besloten of de beveiliging aan de binnenkant, de buitenkant of beide moet komen. Tot slot is er het type camera. Er zijn twee keuzemogelijkheden: Internetprotocol (IP) of analoog. De meeste ondernemingen geven de voorkeur aan IP-camera’s omwille van de hogere resolutie, de verbinding met video-analytics en meer.

 

 

 

 


 

Opslag

24/7 Streams zijn cruciaal in NVR-systemen en vereisen daarom voldoende opslag voor het hoeveelheid gegevens die ze onderbrengen. De hoeveelheid opslag die nodig is, is afhankelijk van de kwaliteit en lengte van de stream en de tijd die de opname nodig heeft om te worden opgeslagen. Als u niet precies weet hoeveel opslag u nodig hebt, neemt u contact op met AOPEN via request@aopen.com en maken we een afspraak voor u met een van onze technici voor advies!

 

 

 

 


 

Welke PCs worden gebruikt in Surveillance/Analytics?

 

In surveillance zijn er drie belangrijke video-opslagtechnologieën op locatie: DVR (Digitale videorecorders), NVR (Netwerkvideorecorder) en Hybride. AOPEN biedt computerapparatuur die werkt als netwerkvideorecorder. NVR’s leggen een hogere resolutie (met IP-camera) vast, kunnen nagenoeg overal worden geplaatst en kunnen op afstand worden bewaakt.

 

 

DE7600, Netwerk Video Recorder, NVR, Server, Surveillance, Analytics, Security, Veiligheid DEV7710P, Network Video Recorder, NVR, Surveillance, Security, Analytics, veiligheid
DE7600 DEV7710P

 

 

 

 

 

 

Videomanagementsysteem (VMS)

Een VMS is de softwarecomponent in surveillance. Deze kan video verzamelen van de camera’s, de video opslaan op de NVR en een interface bieden om live en opgenomen video weer te geven. Videomanagementsystemen doen tegenwoordig echter veel meer, vooral wanneer ze een open platform zijn waardoor gebruikers functionaliteiten kunnen wijzigen. De meeste VMS's zijn ook geschikt voor bewegingsdetectie, wat betekent dat u triggers kunt instellen om alleen video’s te verzenden wanneer beweging wordt gedetecteerd.

 

 

 

 


 

 

Video-analytics

IP camera’s met de optie voor het instellen video-analytics, samen met een VMS. Dit is niet gewoon bewegingsdetectie die de camera activeert voor de perimeterbescherming, maar kan worden uitgebreid naar het bezetting, objectdetectie, gezichtsherkenning of analytics, nummerplaatherkenning, heat mapping en meer. Dit is allemaal afhankelijk van wat u uit uw surveillancesysteem wilt halen!

Video Analytics, Surveillance, Security, Heat Mapping

 

 

 

 


 

Leer meer over surveillance!

 

 

 

video surveillance, video management system, analytics, security, why choose security

10 Redenen

 

Combineer videobewaking, video-analytics en digital signage allemaal samen in één beveiligingsoplossing!

 

→ Lees Verder

video surveillance, Intel Security, SAIMOS Analytics, Milestone video management system, AOPEN network video recorders

AOPEN Digital Safety Solution Kit weergeven

 

De werking met een Intel®-chipset, Milestone VMS-software, SAIMOS-analytics software en de betrouwbare hardware van AOPEN, is de Intel RFP gereed voor productie.

 

→ Lees Verder

digital signage media player, electric car, car-charging, dooh, digital-out-of-home

Lees over succes!

 

van Domburg is gespecialiseerd in videobewaking, video-analytics en digital signage. Als distributeur bespreken ze de nieuwste oplossingen met AOPEN.

 

→ Lees Verder

 

 

 

Creeër een Oplossing

 

 

 

Hardware- en Softwarepartners Systeemintegrators en Distributeurs
Voor een complete installatie, is hard- en software nodig, zoals schermen en software, afhankelijk van de oplossing die u wilt creëren. Als u niet weet wat u nodig hebt voor uw oplossing, kunt u contact met ons opnemen voor advies. De aankoop van afzonderlijke componenten vormt geen oplossing. Systeemintegrators en distributeurs zijn partners die subsystemen samenbrengen en ervoor zorgen dat alle componenten goed samenwerken.
→ Lees Verder Lees Verder ←

 

 

 

Neem contact op!

Wordt je helemaal gek van de overdaad aan informatie? Bel ons of stuur ons een e-mail en wij zullen een afspraak regelen met een van onze regionale sales managers of ingenieurs om u bij te staan met advies.

 

 

Call AOPEN 3173-646-6400 request@aopen.com