België

Fire Legend GM310 firmware-update

De nieuwste versie van de firmware zorgt ervoor dat de GM310 NVIDIA Reflex ondersteunt.

Druk op 'Update' in de GM310 software om de firmware van de GM310 bij te werken (downloadlink is te vinden in de snelstartgids).

Opmerking: het updatebericht wordt weergegeven wanneer de GM310 verbinding maakt met je apparaat.

Als dit niet het geval is, ga je naar 'Setting' en druk op je 'Update' om de firmware bij te werken.