België

 

 

 

 

 

Technology Partners, Intel, Google, Chrome, Windows, Microsoft, Android Hardware, Software, Surveillance, Analytics, Digital Signage, Displays, Screens Hardware Distributor, TechData, Exertis System Integrator, Resellers, Solution

Technologie Partners

Hardware & Software Partners

Distributeurs

System Integrators & Resellers

Technologie partners zijn partners die betrokken zijn bij de eerste fasen van het productieproces. Deze partners maken de chipsets en grafische kaarten en creëren het besturingssysteem dat compatibel is met AOPEN-producten.

 

Het is ook dankzij hen dat AOPEN de betrouwbare en kwalitatief sterke producten kan maken waar AOPEN bekend om staat.

Hardwarepartners zijn onder meer beeldschermfabrikanten, medische carts en meer. Terwijl de hardware is aangesloten op de AOPEN-mediaspeler, wordt de software op het systeem geïnstalleerd, wat door AOPEN kan worden gedaan als onderdeel van de service. 

 

AOPEN heeft meerdere softwarepartners op het gebied van narrowcasting, surveillance en bedrijfscommunicatie.

AOPEN heeft distributiepartners over de hele wereld. Wil je weten welke distributeurs AOPEN hardware verkopen in jouw regio, neem dan contact met ons op via onderstaande link!

 

Wilt u ook AOPEN producten verkopen? Neem contact met ons op via onderstaande link.

System Integrators en resellers zijn partners die betrokken zijn bij de implementatie van de oplossing bij de eindklant. Ze helpen de eindklant bij het kiezen van hardware en software en bij het implementeren van de oplossing.

 

Wilt u weten welke system integrators en resellers u kunnen helpen? Neem contact met ons op via onderstaande link!

Neem contact op Neem contact op Neem contact op Neem contact op