Nederland

Even belangrijk als een nieuwe aankoop, is de garantie dat alles op de langetermijn effectief en soepel draait. Met de AOPEN Services kunnen bedrijven hun rendement op investeringen in digitale oplossingen maximaliseren. Ons doel is om de levenscyclus van producten te optimaliseren door diensten met een toegevoegde waarde die de gebruikskosten verlagen met de zekerheid dat u altijd en overal gedekt bent.

Premium Services

Onze missie is om services met een toegevoegde waarde aan te bieden om de levenscyclus van AOPEN-hardware voor bedrijven te optimaliseren.

Garantie en op maat

Met de AOPEN Add-on Services kunnen we onze devices dichter bij uw gewenste oplossing brengen. We kunnen een aangepaste BIOS maken en we bieden geavanceerde garantie services.

Lees verder

Imaging services

Op zoek naar een makkelijke installatie? AOPEN kan een image creëren voor alle producten om het installatieproces soepeler te laten verlopen. Algemene, maar ook op maat gemaakte Windows images behoren hierbij tot de mogelijkheden. AOPEN regelt het pre-imaging en denkt na over de nazorg, waarbij we in geval van schade een recovery stick kunnen aanbieden.

Lees verder

Chrome services

Chrome-apparaten hebben hun eigen Chrome services. Voor Chrome bieden we een white gloveservice, CDM en enkelvoudige kiosk licenties. Deze kunnen van grote waarde zijn voor een flexibeler en eenvoudiger installatie.

Lees verder