België

16PM3QT

Dankzij de handige USB-C-connectiviteit en het indrukwekkende beeld kun je met deze draagbare Fire Legend PM3 serie overal van tv-programma's, games en films genieten.

Het gemak van draagbaar

Schermresolutie tot FHD

Breng je favoriete programma's en films tot leven. Geniet van scherpere details en nauwkeurigere kleuren met een resolutie tot FHD*.

16PM3QT
16PM3QT
Ultradun draagbaar design

Dankzij het lichte en dunne design van deze beeldschermen berg je ze eenvoudig op in je tas of rugzak voor maximale draagbaarheid.

Adaptive-Sync technologie

Adaptive-Sync synchroniseert de framerate met die van de grafische kaart, zodat haperingen worden voorkomen voor een ongekend soepele videoweergave.

16PM3QT
16PM3QT
HDR10

Realistischer, natuurgetrouw beeld door een hogere contrastverhouding en een groter kleurenpalet dankzij HDR.

Aanpasbare connectiviteit

Hou het simpel. Dankzij de combinatie van USB-C- en mini HDMI-poorten kun je het beeldscherm eenvoudig uitbreiden of aansluiten op andere apparaten zoals camera's, draagbare consoles en meer.

16PM3QT
16PM3QT
10-punts touchscreen

Dankzij de geïntegreerde sensortechnologie kunnen meerdere gebaren worden geïnterpreteerd, voor gemakkelijkere navigatie en interactie.

*Alle gebruikte afbeeldingen dienen uitsluitend ter illustratie. Het werkelijke product kan afwijken van de getoonde afbeeldingen. Productspecificaties en beschikbaarheid kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd.

**Voeding via USB-C™ kabel is alleen mogelijk als de bron voeding kan leveren. Als dit niet mogelijk is, kan de monitor door micro-USB van voeding worden voorzien. Het apparaat moet de DP-Alt functie ondersteunen om gebruik te maken van een Type-C-verbinding.

Product specificaties