België

24HX2Q P

Laat je volledig meeslepen met een monitor uit de HX2 serie die speciaal is ontwikkeld voor FPS-games. Zie elk detail in een heldere en scherpe FHD-resolutie. Geniet van een soepele en haarscherpe gameplay metAMD® Radeon FreeSync™ en een snelle responstijd van 1 ms.

 

Soepele en realistische gameplay dankzij eersteklas technologie.

 

 

AMD® Radeon FreeSync™

Radeon FreeSync™ synchroniseert de framerate met die van de grafische kaart, zodat haperingen worden voorkomen voor een ongekend soepele game-ervaring.

 

*Gebruikers hebben het volgende nodig om Radeon™ FreeSync technologie te kunnen gebruiken: een monitor die compatibel is met DisplayPort Adaptive-Sync, een compatibele Radeon™ GPU met een DisplayPort aansluiting en een compatibel stuurprogramma voor de Radeon™ grafische kaart.

24HX2Q P
24HX2Q P
Responstijd van1 ms

Snel bewegend beeld en snelle overgangen worden soepel gerenderd zonder onscherpte dankzij de razendsnelle responstijd van 1 ms*.

Schermresolutie tot FHD

Duik dieper in de gamewereld met scherpere details en nauwkeurigere kleuren. Games worden meeslepender en verborgen items worden beter zichtbaar met een resolutie tot FHD*.

24HX2Q P
24HX2Q P
BlueLightShield™

Voorkom onnodige belasting van je ogen met de AOPEN BlueLightShield™ technologie.

Flickerless™

Voorkom vervelende schermflikkering en verklein het risico op vermoeide ogen met Flickerless™ technologie.

24HX2Q P
24HX2Q P
16,7 miljoen kleuren

Heldere, levensechte kleuren en een verbeterd contrast zonder strepen dankzij 16,7 miljoen kleuren.

Product specificaties

*Alle gebruikte afbeeldingen dienen uitsluitend ter illustratie. Het werkelijke product kan afwijken van de getoonde afbeeldingen. Productspecificaties en beschikbaarheid kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd.