België

27HC5UR S

Ga op in realistische gameplay en sensationele visuals met een monitor uit de HC5 serie. Dankzij het gebogen QHD-scherm en de vernieuwingsfrequentie van165 Hz geniet je van vloeiende, haarscherpe games.

27HC5UR S
QHD-scherm

Duik dieper in de gamewereld met scherpere details en nauwkeurigere kleuren. Games worden meeslepender en verborgen items worden beter zichtbaar met een resolutie tot QHD*.
 

*Alle gebruikte afbeeldingen dienen uitsluitend ter illustratie. Het werkelijke product kan afwijken van de getoonde afbeeldingen. Productspecificaties en beschikbaarheid kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd.

1500R gebogen scherm

Geniet – zonder dat je last hebt van vermoeide ogen – van een meeslepende gameplay van bioscoopkwaliteit op het scherm met 1500R-curve en slanke look.
 

27HC5UR S
27HC5UR S
Vernieuwingsfrequentie van 165 Hz*

Geniet van een vloeiende gameplay met een hogere framerendering en lagere invoervertraging met een snelle vernieuwingsfrequentie van 165 Hz*.

 

*Werkelijke vernieuwingsfrequenties zijn afhankelijk van model en/of regio, computerspecificaties, hardware en/of configuratie. Overklokken kan leiden tot systeeminstabiliteit.
 

Turbo Visual Response (TVR) van 1 ms*

Zelfs als de actie hectisch wordt, zorgt Turbo Visual Response van 1 ms voor heldere, haarscherpe beelden. 

 

*Specificaties kunnen per regio en/of model verschillen. TVR-waarde van 1 ms gebaseerd op interne tests onder specifieke omstandigheden. Helderheid kan variëren afhankelijk van gebruikte Turbo Visual Response modus.

27HC5UR S
27HC5UR S
ZeroFrame design

Meer plezier en maximale schermruimte dankzij het ZeroFrame ontwerp.

*Dit is een co-branded model van AOPEN en Acer.

Product specificaties