België

Het WQHD-display is ideaal voor MOBA-games geeft elk detail buitengewoon helder weer. Ervaar soepele gameplay zonder haperingen met AMD® Radeon FreeSync™ en scherpe beelden dankzij Turbo Visual Response van 1 ms.

 

 

Realistische gamebeleving met superieure visuals en technologie.

AMD® Radeon FreeSync™

Radeon FreeSync™ synchroniseert de framerate met die van de grafische kaart, zodat haperingen worden voorkomen voor een ongekend soepele game-ervaring.

 

*Gebruikers hebben het volgende nodig om Radeon™ FreeSync technologie te kunnen gebruiken: een monitor die compatibel is met DisplayPort Adaptive-Sync, een compatibele Radeon™ GPU met een DisplayPort aansluiting en een compatibel stuurprogramma voor de Radeon™ grafische kaart.

27ML1U
27ML1U
Schermresolutie tot WQHD

Duik dieper in de gamewereld met scherpere details en nauwkeurigere kleuren. Games worden meeslepender en verborgen items worden beter zichtbaar met een resolutie tot WQHD*.

Turbo Visual Response (TVR) van 1 ms

Zelfs als de actie hectisch wordt, zorgt Turbo Visual Response van 1 ms voor heldere, haarscherpe beelden.

 

*Specificaties kunnen per regio en/of model verschillen. TVR-waarde van 1 ms gebaseerd op interne tests onder specifieke omstandigheden. Helderheid kan variëren afhankelijk van gebruikte Turbo Visual Response modus.

27ML1U
27ML1U
Ultradun ZeroFrame ontwerp

Meer kijkplezier en maximale schermruimte dankzij het ultradunne ZeroFrame ontwerp.

BlueLightShield™

Voorkom onnodige belasting van je ogen met de AOPEN BlueLightShield™ technologie.

27ML1U
27ML1U
Flickerless™

Voorkom vervelende schermflikkering en verklein het risico op vermoeide ogen met Flickerless™ technologie.

Product specificaties

*Alle gebruikte afbeeldingen dienen uitsluitend ter illustratie. Het werkelijke product kan afwijken van de getoonde afbeeldingen. Productspecificaties en beschikbaarheid kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd.