België

DEV5400 Request a Quote

(EOL)De DEV5400 is een supercompact (0,7 l) edge-computing-apparaat, ontworpen voor 24/7 gebruik en geconfigureerd voor visuele computertaken. De ingebouwde Intel® Movidius™ VPU kan snel en nauwkeurig gegevens van camera’s met een hoge beeldsnelheid of hoge dichtheid verwerken zodat de DEV5400 uitblinkt in de snelle implementatie in retail-, overheids- en industriële omgevingen.

Betrouwbaar en hoogwaardig computerwerk, laag stroomverbruik

Deze Digital Engine is gemaakt voor 24/7 gebruik. Het wordt actief gekoeld met een ventilator en zorgt voor een laag energieverbruik. Combineer deze functie met een lange levensduur en je zult zien waarom deze Digital Engine de uiteindelijke totale eigendomskosten (TCO) zal verlagen.

DEV5400
DEV5400
Intel® Desktop-platform

De DEV serie is gebaseerd op het Intel® desktop platform. Meer specifiek, op de 7de en 8ste generatie. De DEV serie is ontworpen voor Smart Vision toepassingen, zoals analyse, bewaking en automatisering van industriële processen.

Smart Vision-oplossing

De AOPEN DEV apparaten zijn gemaakt voor Smart Vision oplossingen. Hoogwaardige video-analyse, uitvoering en automatisering van industriële processen of videobewaking liggen binnen het toepassingsgebied. Vanwege de specifieke grafische kaart zijn deze computermachines tevens in staat tot inferentie en diepgaand leren.

DEV5400
DEV5400
Smart Vision op instapniveau

Een inferencesysteem op instapniveau. Ondersteun uw Smart Vision-oplossing met deze DEV5400 wanneer een smart camera zijn werk niet meer aan kan. De DEV5400 past tevens bij oplossingen van eenvoudige borden.

Meerdere COM-poorten

De DEV8430 en de DEV5400 hebben beide een dubbele COM-poort. Deze dubbele RS232-poorten worden gebruikt voor apparaatcommunicatie. Goed om te hebben voor automatisering van industriële processen en installatie in processen van besluitvorming.

DEV5400
Product specificaties
Vraag een offerte aan

Ik accepteer de voorwaardenen privacybeleid.