België

DEX5350 Request a Quote

(EOL)De DEX5350 is een fanless media player met uitgebreide super RTC planningsmogelijkheden. Dit high-end model biedt ondersteuning voor Ultra HD (4K) en door het smalle solid state design (25mm) kan deze geïmplementeerd worden in vrijwel iedere omgeving.

Afspelen van UHD (4k)-content

Deze mediaspeler kan UHD (4k)-content aansturen. Met een resolutie van 3840x2160 pixels zal jouw content zo goed als perfect zijn. Deze functie kenmerkt de spelers die vloeiende content kunnen leveren zonder schokken en in UHD (4k).

DEX5350
DEX5350
Ventilatorloos ontwerp zonder ventilatiegaten

Deze Digital Engine wordt passief gekoeld. De koelribben op de buitenkant zorgen ervoor dat het apparaat niet oververhit raakt. Dit betekent dat het apparaat geen bewegende delen heeft, wat de betrouwbaarheid verbetert. Het apparaat is bovendien stil en stofdicht.

Intel® Core Desktop platform

De DEX5350 is gebaseerd op het  Intel® Core Desktop platform. Meer specifiek, op de Broadwell-platformtechnologie van de 5e generatie. Deze player is beschikbaar als i3 en i5 en daardoor in verschillende SKU’s.

DEX5350
DEX5350
Speler met dubbele uitgang

Speler met dubbele uitgang voor dubbele display situaties. Deze value of mid range players hebben meerdere uitgangen, en zijn daardoor perfect voor digital signage en kiosken met dubbel scherm.

Watchdog Timer

Met de Watchdogtimer draait je oplossing met de hoogst mogelijke productieve tijd. Wanneer de watchdogtimer wordt opgenomen in kritieke toepassing, is de waakhond de ultieme faalbestendigheid. Wanneer de hardwaretimer aankomt op nul wordt het systeem herstart.

DEX5350
Product specificaties
Vraag een offerte aan

Ik accepteer de voorwaardenen privacybeleid.