België

Deze all-in-one zorgt voor een optimale ervaring in één apparaat. Met dit slanke, ruimtebesparende en elegante apparaat beschik je over de nieuwste generatie Intel® processoren. De randen zijn bovendien indrukwekkend dun, zodat meer van het schermoppervla

Meer ruimte, minder gedoe

Schermresolutie tot FHD

Breng je favoriete programma's en films tot leven. Geniet van scherpere details en nauwkeurigere kleuren met een resolutie tot FHD*.

S271
S271
De resolutie doet er zeker toe

Als je eenmaal voor een 4K-scherm hebt gezeten, neem je geen genoegen meer met minder. Ervaar zelf de ongekende helderheid en levensechte kleuren van dit 24” 4K UHD IPS scherm. Maak indruk op je omgeving met grijstinten en contrasten die levensecht worden weergegeven met een kijkhoek van tot wel 178°.

Ultradun Design

Bespaar ruimte op je bureau met deze superdunne AIO-computer
 

S271
S271
Krachtige prestaties

11e generatie Intel® Core™ processoren zorgen voor toonaangevende CPU-prestaties, meeslepende graphics, ongelooflijke AI-versnelling en de beste bekabelde en draadloze connectiviteit voor optimale concentratie, creativiteit en prestaties.
 

*Alle gebruikte afbeeldingen dienen uitsluitend ter illustratie. Het werkelijke product kan afwijken van de getoonde afbeeldingen. Productspecificaties en beschikbaarheid kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd.