België

cTILE 22 Request a Quote

De cTILE 22 is de opvolger van de Chromebase Commercial. Dit alles-in-één touch-apparaat met Chrome OS is een ideale oplossing voor kiosken, verkoopautomaten en POS-toepassingen.

Full HD-resolutie

Een Full HD-resolutie, met een beeldverhouding van 16:9, wat 1920 x 1080 pixels omvat. Deze alles-in-één-aanraakoplossing wordt zowel in staande als in liggende format gebruikt, zonder kwaliteitverlies in de weergavehoek te. Daarom is deze alles-in-één-oplossing perfect voor integratie in verschillende kiosken.

cTILE 22
cTILE 22
Gaat met gemak om met schokken en trillingen

Dit apparaat gaat met gemak om met schokken en trillingen door het ventilatorloze ontwerp en de solid-state schijf (SSD). Omdat het apparaat geen bewegende delen heeft, zijn schokken en trillingen geen probleem. Dit betekent dat dit apparaat perfect is voor bijvoorbeeld bewegende voertuigen: voor het tonen van transportinformatie in bussen, of voor het weergeven van borden op cruiseschepen.

Ontwerp zonder ventilator

Alle AOPEN Chrome apparaten worden passief gekoeld. Dit betekent dat de oplossing geen ventilator heeft. Dit resulteert in een stiller apparaat dat stofdicht en solid-state is. Daarbij zijn AOPEN-apparaten perfect voor integratie in stoffige, vettige en stille omgevingen.

cTILE 22
Vraag een offerte aan

Ik accepteer de voorwaardenen privacybeleid.